ساخت روتاری ولو ایرلاک مطابق با استاندارد های تولیدی و تناسب با صنایع و کاربرد های مختلف، می تواند یک پروسه طولانی و پیچیده باشد که توسط فود ماشین با بهترین کیفیت و کارایی صورت می پذیرد. ساخت این تجهیز به طور کلی به دو روش ریخته گری و جوشکاری انجام می شود که هر یک مراحل مخصوص به خود را خواهد داشت.
قبل از توضیح مراحل ساخت و تولید روتاری ولو ها، بیایید بپردازیم به نحوه کارکرد و موارد استفاده این تجهیز تا دید بهتری نسبت به این محصول پیدا کنیم.
روتاری ولو یک تجهیز صنعتی است که با نام های مختلفی در بین صنعت گران از جمله بارریز، روتاری فیدر، شیر دوار یا شیر ایرلاک شناخته می شود که در فرآیند های صنعتی دارای وظایف مختلفی از جمله کنترل جریان، جابجایی و انتقال مواد و جلوگیری از افت فشار مدار را بر عهده دارد و در زیر مخازن یا سیلو ها، بک فیلتر و داست فیلتر ها کارگذاری می شود.
شیر های دوار از قسمت مختلفی مانند دریچه های ورودی و خروجی، بدنه اصلی، روتور، درپوش های جانبی، شفت، یاتاقان و اتصالات تشکیل شده است که می تواند با توجه به نوع استفاده از متریال های مختلفی مانند چدن خاکستری، فولاد معمولی، استیل های معمولی و ضد اسید و یا در برخی موارد از آلیاژهای آلومینیومی ساخته شود.
نقش ایرلاک بودن در روتاری ولو
در ساخت روتاری ولو ایرلاک، نقش قفل هوا بسیار حائز اهمیت است به طوری که یک شیر چرخشی از نوع قفل هوا، مواد را از دو محفظه با سطوح فشار متفاوت دریافت و توزیع می کند. آنها جریان هوا را بین ورودی و خروجی شیر میبندند تا اختلاف فشار ثابتی را حفظ کنند، که جریان کارآمد مواد را افزایش میدهد. محفظه تحت فشار سوپاپ از نفوذ مواد خارجی به داخل محفظه جلوگیری می کند و مواد انتقال یافته را از سیستم خارج نمی کند.
مراحل تولید و ساخت روتاری ولو ایرلاک
ساخت روتاری ولو ایرلاک مراحل متعددی را دربرمیگیرد که بسته به نوع و مشخصات ولو، میتواند متغیر باشد. اما مراحل کلی ساخت روتاری ولو ایرلاک عبارتند از:
1. طراحی و نقشهکشی: مرحله ابتدایی ساخت روتاری ولو ایرلاک، طراحی دقیق آن است. در این مرحله، نیازمندیهای مشتریان در نظر گرفته شده و نقشهها و طراحیهای اولیه ایجاد میشوند.
2. انتخاب مواد: انتخاب مواد مناسب برای ساخت قطعات ولو بسیار مهم است. مواد باید مقاوم در برابر فشار و دما باشند و همچنین از نظر سازگاری با مواد جابجاییشده مناسب باشند.
3. قطعهسازی: قطعات مختلف ولو از جمله بدنه ولو و قطعات مکانیکی تولید میشوند. این قطعات معمولاً به کمک ماشینآلات CNC تولید میشوند.
4. جوشکاری: برخی قسمتهای ولو باید با یکدیگر جوش داده شوند. این جوشکاریها با دقت و با استفاده از تکنیکهای مخصوص انجام میشوند.
5. تجمیع و موناژ قطعات: پس از تولید قطعات، آنها به یکدیگر متصل میشوند تا ولو نهایی تشکیل شود.
6. تست و کنترل کیفیت: هر ولو قبل از تحویل به مشتری یک سری تستهای کیفیتی مانند تست فشار و تست ایمنی را طی میکند. این تستها به اطمینان از عملکرد صحیح ولو و ایمنی آن میپردازند.
7. نصب و راهاندازی: در صورت نیاز، ولوها در محل مورد نظر مشتری نصب و راهاندازی میشوند.
8. آموزش و دستیابی به مستندات: مشتریان به آموزشها و مستندات مرتبط با ولو دسترسی دارند تا بتوانند از آن بهرهبرداری صحیح داشته باشند.
این مراحل عمومی ساخت روتاری ولو ایرلاک را نمایش میدهند. برای هر نوع ولو و بر اساس نیازهای خاص مشتری، جزئیات بیشتری نیز در هر مرحله وجود دارد.
مراحل سفارش و خرید شیر دوار از فود ماشین
جهت انتخاب و خرید محصول متناسب با نیاز شما و ایجاد رضایتمندی بیشتر، مراحل ذیل جهت ثبت سفارش صورت می گیرد:
- تماس تلفنی و یا صحبت حضوری با کارشناس فروش
- تشریح نوع کاربرد و مشخصات روتاری ولو مورد نیاز از طرف مشتری محترم
- بررسی شرایط و ارائه پیشنهاد به شما
- انتخاب محصول متناسب با کار شما
- ارائه پیش فاکتور از طرف فود ماشین
- واریز وجه تجهیز و ارسال تصویر فیش واریزی به همراه آدرس گیرنده
- آماده سازی و ساخت روتاری ولو
- ارسال محصول از طریق باربری های مجاز به آدرس تعیین شده و یا تحویل حضوری در شهر تهران
- ارائه مشاوره جهت نصب و را اندازی روتاری ولو
همین حالا جهت ثبت سفارش خود می توانید از طریق راه های ارتباطبی موجود در سایت اقدام نمایید.
امتیاز شما به این محتوا